top of page

Informatie / Bestellen...

Wilt u meer informatie..

Over de mogelijkheden en de prijzen van onze meubelen, accessoires en decoraties, dan kunt u contact met ons opnemen middels de hiernaast aangegeven contactgegevens. 

Wilt u een bestelling plaatsen..

Ook dan kunt u contact met ons opnemen middels de hiernaast aangegeven contactgegevens, echter ontvangen wij een bestelling graag het liefste via de email zodat er minimale kans op misverstanden is. Na ontvangst van uw

aanvraag, krijgt u van ons zo spoedig mogelijk een reactie via de mail met daarin de voortgang van uw bestelling en eventueel verwachte afhaal- of bezorgdatum.

Mocht u bepaalde wensen hebben, geeft u dat dan aan in uw email. Mocht u in het bezit zijn van een voorbeeld van het door u gewenste product in de vorm van een tekening, foto of afbeelding, dan zouden wij deze uiteraard graag (ook via de mail) van u ontvangen. Dit maakt het voor ons duidelijker en makkelijker om datgeen te maken dat u voor ogen heeft! 

Voor het afhalen van de producten zal met u een datum en tijd afgesproken worden. Bezorgen gebeurd over het algemeen door onszelf en ook dan zult u op de hoogte gesteld worden van een bezorgdatum en eventueel tijd. De bezorgkosten binnen Nederland (uitgezonderd van de eilanden) komen op € 0,40 per km voor een enkele reis vanaf Erica. Normaal zullen producten in hun geheel geleverd worden, dan wel bij u op locatie door ons gemonteerd worden.

(behalve wanneer door u anders verzocht is.)

Wettelijk gezien heeft u als koper recht om een product retour te mogen sturen bij aankopen op afstand, echter is bij ons het geval dat alle producten op aanvraag

en dus op maat voor u gemaakt worden en geldt dit recht niet. Overige klachten, op- of aanmerkingen vernemen wij graag zodat wij ten goede aan onze service en producten kunnen werken. Deze kunt u ons laten weten door te mailen naar: Info@SteigerhoutOpErica.nl of door te bellen naar: 06 - 14 18 70 79!

Contactgegevens...

Steigerhout op Erica (Drenthe)

Tel: 06 - 14 18 70 79

Showroom...

Wij hebben een kleinschalige Showroom welke op afspraak te bezoeken is.. Hier staan meubelen en accessoires welke klaar zijn om opgehaald danwel bezorgd te worden. Wat er in de Showroom staat wisselt dus steeds!Van kast tot tafel tot bed of buitenkeuken.. De aanwezige meubelen geven u een indruk van het werk dat wij afleveren en uiteraard van de mogelijkheden die er zijn qua kleuren, afwerking, hang- en sluitwerk en dergelijke. 

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen!

bottom of page