top of page

Al onze meubels en accessoires worden gemaakt van nieuw steigerhout. (Indien gewenst, is het ook mogelijk dat wij gebruikt Steigerhout gebruiken, dit kunt u dan uiteraard aan ons aangeven.) Het steigerhout is goed gedroogd voordat het verwerkt word om zoveel mogelijk het werken van het hout ná het maken van het product tegen te gaan. Tijdens het maken van uw product zullen wij het hout naar wens behandelen.. Grof- of gladgeschuurd en gespoten in een RAL-kleur, Grey- of Whitewash of word het hout blank/naturel gelaten wanneer u ervoor kiest om het niet, dan wel thuis eventueel zelf verder te behandelen. Verder worden onze meubelen en accesoires standaard watervast verlijmd, waar mogelijk blind geschroefd en splintervrij voor u geschuurd.

Behandeling van het hout is natuurlijk niet verplicht maar kan er wel voor zorgen dat vocht niet of minder in het hout dringt waardoor het product mooier blijft en langer mee gaat. Echter is en blijft steigerhout een natuurproduct, wat betekend dat het hout door invloeden van buitenaf zoals temperatuur en luchtvochtigheid kan gaan werken. Dit brengt met zich mee dat het hout kan krimpen, uitzetten of zelfs eventueel kromtrekken. Hier kunnen wij uiteraard niets aan doen en kunnen wij dan ook géén garantie op geven!

XXL Buitenkeuken, naturel en voorzien

van zwart smeedijzeren hang- en sluitwerk. De keuken beschikt over een inbouwkoelkast en luxe inbouwbarbecue.

Kloostertafel met onderstel in Ral-kleur 9010 met een blad van 5 cm dikke, oude Steigerhouten planken voorzien van een beschermende en afneembare lak.

Kinder speelhuis "Lovely Hearts", inclusief tafel en 2 bankjes aan de binnenzijde. Tevens heeft het huisje aan de achterzijde een mooie, lange glijbaan.

bottom of page